Top influents del mes de novembre de 2018

TOP INFLUENTS DEL MES

 Setmana a setmana, una selecció dels tres protagonistes que més han destacat

NOVEMBRE 2018

< MES ANTERIOR MES SEGÜENT >

MES SEGÜENT >

Setmana del 12 al 18 de novembre

Javier Solana

Membre del patronat de la Fundació Bancària “la Caixa”

La Fundació Bancària "la Caixa" ha lliurat 75 ajuts a la investigació i innovació a investigadors nacionals i internacionals que desenvoluparan els seus projectes en universitats i centres de recerca d'Espanya i Portugal al voltant del lema: "Questions for the future". Des de la creació del Programa de Beques "la Caixa", l'entitat ha destinat 400 milions d'euros a la formació d'excel·lència, la investigació i la innovació.

Carles Navarro

President FEIQUE

El director general de BASF espanyola i responsable del Grup BASF a la Península Ibèrica, ha estat elegit nou president de la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola. FEIQUE representa el sector químic espanyol que genera el 13,4% del PIB i que al 2017 va aconseguir una xifra de negocis de 63.100 milions d'euros.

Josep Martínez Vila

Conseller Delegat SABA

El Col·legi d'Economistes de Catalunya ha premiat el Conseller Delegat de SABA, Josep Martínez Vila, com a millor economista d'empresa 2018, en reconeixement a la seva gestió al capdavant de la companyia des de 2011 i a la seva trajectòria vinculada al Grup Abertis.

Setmana del 5 a l'11 de novembre

Josep Valls Esquerda

President Valls Companys

El Grup lleidatà Vall Companys, una de les majors companyies ramaderes d'Europa, ha arribat a un rècord històric de vendes i beneficis el 2017. El grup ha incrementat en un 10% la seva xifra de negocis, arribant als 1.646 milions d'euros, i en un 30% els seus beneficis, que superen els 107 milions d'euros.

Toni Ruiz Tubau

Director General Mango

El Grup tèxtil Mango ha reordenat la seva cúpula directiva i ha nomenat com a nou director general a Toni Ruiz. Amb una xarxa de 2.190 punts de venda i presència en 110 països, Mango va facturar 2.194.000 d'euros el 2017.

Patrici Tixis

President FICOMIC

De l'1 al 4 de novembre se celebra al recinte de Fira Barcelona de Montjuïc, la XXIV Edició del Saló del Manga, organitzat per FICOMIC. Aquest any el Saló ocupa 75.000 m2, amb 222 expositors i s'espera igualar l'assistència de l'any anterior (148.000 visitants) tot i comptar amb un dia menys d'obertura.