Top influents del mes de juny de 2020

TOP INFLUENTS DEL MES

 Setmana a setmana, una selecció dels tres protagonistes que més han destacat

JUNY 2020

< MES ANTERIOR MES SEGÜENT >

MES SEGÜENT >

Pau Relat

President de Fira de Barcelona

El president de Fira de Barcelona, Pau Relat, es va assegurar al mes d'abril, en ple confinament per la pandèmia de la COVID19, que GSMA, la patronal tecnològica organitzadora de l'MWC, prorrogués un any més, fins al 2024, el seu compromís amb Barcelona. El dimarts 23 de juny el Consell de Ministres va aprovar el Reial Decret per resoldre de forma transaccional els efectes de la suspensió de l'MWC, que s'havia de celebrar de l'24 a el 27 de febrer passat i que va ser suspès per la por al coronavirus. La gestió de la que va ser una dura decisió presa amb el consens i compromís dels agents econòmics de la ciutat, ha reforçat la posició de Fira Barcelona com a amfitrió del principal esdeveniment tecnològic del món.

Pere Navarro

Delegat de l'Estat al Consorci de la Zona Franca

El Consorci de la Zona Franca continua marcant el pas i mostra el seu lideratge tecnològic com a motor de transformació. Si al febrer de 2019 va presentar la primera fàbrica d'impressió 3D, ara fa una proposta d'alt valor tecnològic i de negoci amb la Barcelona New Economy Week. Un total de 350 conferències que s'emetran des d'edificis singulars de la ciutat de Barcelona per a tothom amb l'objectiu de generar un ampli networking entre els assistents, agendes B2B mitjançant algoritmes basats en AI, experiències digitals en espais dissenyats amb realitat augmentada i experiències presencials a través d'escenografies que utilitzaran tècniques hologràfiques. La internacional tecnològica catalana SIRT és el seu partner.

Fernando Aldecoa

Director General de PortAventura World

Amb totes les mesures de seguretat auditades, a través d'un equip d'assessors externs, PortAventura obrirà les seves portes el proper 8 de juliol com a destinació turística segura. El director general de PortAventura, Fernando Aldecoa, i tot el seu equip, celebraran en un any molt especial el 25 aniversari del parc. 

Carsten Isensee

President de SEAT

El president de Seat, Carsten Isensee, inaugura Casa Seat, l'innovador espai que acollirà en el centre de la ciutat un programa ple de creativitat, cultura, innovació i música. L'idil·li de la marca amb Barcelona té ja 70 anys. 

Enric Jové

CEO Mc Cann Spain

La campanya Fem-ho V de Mc Cann a iniciativa del seu CEO, Enric Jové, ha estat pensada per promoure la demanda i, sobretot, el compromís de cada ciutadà per contribuir al fet que l'activitat econòmica arrenqui de nou. Una campanya que han fet seva milers de persones i totes les institucions econòmiques de Catalunya