Top influents del mes de febrer de 2019

TOP INFLUENTS DEL MES

 Setmana a setmana, una selecció dels tres protagonistes que més han destacat

FEBRER 2019

< MES ANTERIOR MES SEGÜENT >

MES SEGÜENT >

Jesús Vidal

Actor

Contra tot pronòstic, l’actor lleonès es va emportar a casa el Goya al Millor Actor Revelació pel seu paper a Campeones, de Javier Fesser. Vidal va aconseguir emocionar tot el país amb un discurs sobre la inclusió i la visibilitat de les persones amb discapacitat. Unes paraules plenes de tendresa, humilitat i, alhora, reivindicació que, per cert, aquests dies s’han fet virals.

Benet Casablancas

Compositor

El compositor Benet Casablancas ha estrenat en el Gran Teatre del Liceu L’enigma di Lea, òpera creada juntament amb Rafael Argullol. Aquesta peça és la primera gran òpera catalana que s’estrena en el teatre barceloní després de deu anys, quan Enric Palomar va adaptar al gènere líric La cabeza del Bautista de Valle-Inclán.

Antonio Miró

Dissenyador de moda

La firma de moda creada per Antonio Miró a Barcelona celebra aquest any el seu 40 aniversari. En la recent passarel·la 080 Barcelona Fashion, Antonio Miró ha presentat una col·lecció d’allò més rockera que s’ha emportat el Premi Nacional a la Millor Col·lecció, reconeixement compartit amb Little Creative Factory.

Antonio de Lacy

Responsable de cirurgia digestiva de l’Hospital Clínic

Aquest cirurgià mallorquí és cèlebre per trobar sempre la manera més segura i amb la mínima ferida per operar les diverses parts de l’aparell digestiu. Ara torna a ser notícia amb motiu del Mobile World Congress, en el marc del qual provarà el pròxim 27 de febrer la tecnologia 5G comunicant el quiròfan experimental Optimus de l’Hospital Clínic amb una sala de la Fira de Barcelona. El principal objectiu és poder operar amb l’assistència a distància dels majors experts.

Ennio Morricone

Compositor


Després de 60 anys de carrera, el compositor italià ha anunciat recentment que es retira. Abans, però, oferirà a Madrid el seu primer i últim concert a Espanya. Ho farà acompanyat de Dulce Pontes, una orquestra i un cor de 200 persones. Morricone és l’autor de la banda sonora de pel·lícules que ja formen part de la història del cine, com La missió, Cinema Paradiso o films de l’anomenat spaguetti western com La mort tenia un preu o El bo, el lleig i el dolent, aquestes últimes dirigides per Sergio Leone.

Sol Daurella

Presidenta de Coca-Cola European Partners

El 2015 Foment del Treball va distingir Sol Daurella amb la Medalla d’Honor com a Empresària de l’Any. En aquell moment, la patronal reconeixia en l’empresària “la capacitat de liderar un projecte com la creació de l’empresa Coca-Cola European Partners, que serà l’embotelladora independent de The Coca-Cola Company més gran del món”. Ara, Daurella pot estar orgullosa d’estar al capdavant d’una empresa que al 2018 ha augmentat el seu benefici net fins als 909 milions d’euros.