Top influents del mes de febrer de 2019

TOP INFLUENTS DEL MES

 Setmana a setmana, una selecció dels tres protagonistes que més han destacat

FEBRER 2019

< MES ANTERIOR MES SEGÜENT >

MES SEGÜENT >

Jesús Vidal

Actor

Contra tot pronòstic, l’actor lleonès es va emportar a casa el Goya al Millor Actor Revelació pel seu paper a Campeones, de Javier Fesser. Vidal va aconseguir emocionar tot el país amb un discurs sobre la inclusió i la visibilitat de les persones amb discapacitat. Unes paraules plenes de tendresa, humilitat i, alhora, reivindicació que, per cert, aquests dies s’han fet virals.

Benet Casablancas

Compositor

El compositor Benet Casablancas ha estrenat en el Gran Teatre del Liceu L’enigma di Lea, òpera creada juntament amb Rafael Argullol. Aquesta peça és la primera gran òpera catalana que s’estrena en el teatre barceloní després de deu anys, quan Enric Palomar va adaptar al gènere líric La cabeza del Bautista de Valle-Inclán.

Antonio Miró

Dissenyador de moda

La firma de moda creada per Antonio Miró a Barcelona celebra aquest any el seu 40 aniversari. En la recent passarel·la 080 Barcelona Fashion, Antonio Miró ha presentat una col·lecció d’allò més rockera que s’ha emportat el Premi Nacional a la Millor Col·lecció, reconeixement compartit amb Little Creative Factory.