Kantox

Kantox és una empresa líder del sector fintech, enfocada al desenvolupament de solucions de software que permeten a les empreses gestionar el risc de tipus de canvi per augmentar la seva rendibilitat i impulsar el seu creixement internacional.
Kantox - The NBP

INFORMACIÓ BÀSICA DE L’EMPRESA

Nom empresa:
Kantox

Nom i càrrec de la persona que respon:
Philippe Gelis (Fundador/CEO)

Breu descripció de l’empresa i model de negoci

Kantox és una empresa líder del sector fintech, enfocada al desenvolupament de solucions de software que permeten a les empreses gestionar el risc de tipus de canvi per augmentar la seva rendibilitat i impulsar el seu creixement internacional.

L’experiència de Kantox i la seva tecnologia puntera permeten a les empreses monitoritzar les dades de la seva exposició i automatitzar l’execució de les cobertures per processar pagaments de forma intel·ligent, així com per simplificar el reporting i la comptabilitat de cobertures.

Amb un creixement mig del 1.688% durant els últims quatre anys, Kantox ha estat reconeguda en els premis Deloitte Fast 50 UK i el Fast 500 EMEA en dos anys consecutius. Els seus més de 2.700 clients han canviat més de 8.500 milions de dòlars amb Kantox.

CEO + Equip fundador. Breu descripció de la trajectòria

Philippe Gelis és el CEO i cofundador de Kantox. La seva carrera va començar a Renault Suisse, on va treballar com a controller financer. Més tard, va guanyar una experència incalculable en el sector de la banca, treballant com a consultor a Axis Corporate. Abans de fundar Kantox, va ser consultor en finances corporatives i estratègia empresarial. A més, Philippe va obtenir un màster en estratègia empresarial i un MBA en finances corporatives, ambdós per la Toulouse Business School. El 2015, Philippe va ser reconegut com una de les 100 persones més influents en l’àmbit fintech i el 2016 va obtenir el reconeixement de l’institut Choiseul França com un dels líders econòmics del futur.

Antonio (Toni) Rami és cofundador i director d’operacions (COO) de Kantox. Especialitzat en finances corporatives, va cursar els seus estudis a ESADE Business and Law School, Barcelona, i a la Singapore Management University, on va completar la seva llicenciatura i màster. Va començar la seva carrera treballant a Inveready Technology Investment Group, on va treballar com a analista. Abans de fundar Kantox, va ser consultor d’estratègia i operacions a Deloitte. El 2015, destaca la seva aparició a la llista que selecciona els joves emprenedors més influents, “30 de menos 30”, publicada per la revista Emprendedores. El 2016, Toni va ser reconegut per Choiseul Spain com un dels 100 líders econòmics del futur.

John Carbajal és cofundador i director de tecnologia (CTO) de Kantox. John va començar la seva carrera com a enginyer de software, i després es va convertir en el vicepresident d’enginyeria a Digital Vision. Més endavant, va treballar a Intel com a Enginyer de Software Senior. Després de cinc anys a Intel, John es va traslladar a Barcelona i va començar com a consultor de tecnologia a HP. Abans de fundar Kantox, va fundar Fotocodex, un web 2.0 d’autopublicació.

Any constitució:  2011
Núm. treballadors: 89
Equip directiu:

 • Michael Schimmel – Chief Commercial Officer
 • Marek Fodor – President de la Junta i Director de Marketing
 • Patricia Jordá – Cap d’Estratègia Corporativa
 • Meritxell Villacampa – Cap d’Operacions
 • Jean-Gabriel Niel – Cap de Producte
 • Genoveva Navas – Cap de Finances
 • Tim Muehlenbach – Cap de Partnerships i Relacions Bancàries
 • Ernesto Giralt – Director FX Espanya

INFORMACIÓ DEL PROJECTE

Sector
Tecnologia, Fintech

Volum inversió captada
19,8 milions d’euros

Principals objectius aconseguits

 • Lloc número 63 a la llista de Financial Times de les 1.000 companyies que més ràpid han crescut a Europa (abril de 2018)
 • Guanyadors del Deloitte Technology Fast 500 2016 i 2017 EMEA
 • Guanyadors del Deloitte Technology Fast 50 UK 2016 i 2017, i del Fast 500 EMEA

Principals reptes de futur

 • En aquest moment estem enfocats en consolidar i completar la nostra oferta de productes per oferir a les empreses solucions financeres 360º que contemplin la gestió del risc de divises, transferències internacionals i comptes (IBANs) en divises. Paral·lelament estem desenvolupant aliances estratègiques amb bancs a nivell nacional i internacional que ens ajudaran a créixer de forma sostinguda i eficient.

Per què heu escollit Barcelona per establir l’empresa?

Barcelona és un referent en innovació i emprenedoria i un pol d’atracció per al talent internacional. Sobretot, la qualitat de vida és excel·lent. Ens sembla un context ideal per desenvolupar les teves idees i negocis.

DADES DE CONTACTE

Ubicació: Londres i Barcelona

Web: Kantox

ALTRES

Inspiració: Algun model, empresa o emprenedor/empresari?

Porsche.

Llibres recomanats

Quines pàgines utilitzes per estar informat?

Quines són les apps que més utilitzes en el mòbil?

 • Whatsapp
 • Twitter
 • Spotify