Eintrade

Eintrade ha desenvolupat una aplicació de gestió empresarial per simplificar i democratitzar el comerç internacional, i fer-lo més accessible per a tot tipus d'empreses exportadores.
EINTRADE The NBP

INFORMACIÓ BÀSICA DE L’EMPRESA

Nom empresa:
Eintrade

Nom i càrrec de la persona que respon:
Cristina Picazo Alda / CEO, cofundadora

Breu descripció de l’empresa i model de negoci

Eintrade ha desenvolupat una aplicació de gestió empresarial per simplificar i democratitzar el comerç internacional, i fer-lo més accessible per a tot tipus d’empreses exportadores. El nostre repte és eliminar els processos manuals i repetitius i ser més eficients, estandaritzant i sistematitzant les tasques comunes a tots els departaments d’exportació.

CEO + Equip fundador. Breu descripció de la trajectòria

Cristina Picazo Alda, CEO / COO
Experiència en comerç internacional i coneixement del sector logístic. Responsable de desenvolupament de l’aplicació Eintrade (col·laboració en disseny i conceptualització de producte per a desenvolupament, i en disseny d’UX/UI de l’aplicació), cofundadora de l’empresa Eintrade i responsable de desenvolupament de negoci on i offline, i gestió de la plataforma digital.

José María Plana Eguía, CTO i cofundador
Enginyer Superior de Telecomunicacions, MBA Direcció i Administració d’Empreses, Màster en Telemàtica. Responsable de sistemes i gestió de la plataforma tecnològica Eintrade (aplicació i gestió de negoci digital). Especialitats: sistemes d’informació, desenvolupament de software i hardware, equips electrònics IoT, qualitat.

Any constitució:  2017
Núm. treballadors: 3
Equip directiu:

  • Cristina Picazo Alda, CEO /COO
  • José Maria Plana Eguía, CTO

INFORMACIÓ DEL PROJECTE

Sector
SaaS B2B per a comerç internacional

Principals objectius aconseguits

  • Test de validació de producte-solució en el mercat, amb resultats i feedback positius de tot l’ecosistema exportador i logístic (Espanya i àrea LATAM).
  • Al 2018 estem aconseguint un augment orgànic d’usuaris de l’aplicació i actualment en fase d’ajust producte-mercat.

Principals reptes de futur

  • Durant el pròxim any, Eintrade té plans per aconseguir els recursos i inversió per al creixement com a companyia. L’objectiu és tenir un impacte en el sector exportador i contribuir a digitalitzar el sector de Pimes exportadores, facilitant l’accés a petites i mitjanes empreses per tal que puguin introduir-se en el comerç internacional amb més probabilitats d’èxit.

Per què heu escollit Barcelona per establir l’empresa?

A banda de ser el nostre lloc de residència, Barcelona és un important hub logístic i un pol d’atracció de negoci internacional i tecnològic. Barcelona dóna suport institucional a l’ecosistema emprenedor, bon nivell de serveis i un entorn favorable per connectar amb altres empreses i emprenedors.

DADES DE CONTACTE

Ubicació: Barcelona, Eixample

Web: Eintrade

ALTRES

Inspiració: Algun model, empresa o emprenedor/empresari?

Marc Vidal, emprenedor, especialista en transformació digital i líder digital
Eric Ries (Lean Startup)
Flexport, iContainers (transitaris online)

Llibres recomanats

Quines pàgines utilitzes per estar informat?

Quines són les apps que més utilitzes en el mòbil?

  • LinkedIn
  • Twitter
  • Whatsapp

Què més t’agradaria que Barcelona oferís?

Més espais de networking i oportunitats per connectar amb altres empreses innovadores i tecnològiques a la recerca d’oportunitats per col·laborar i créixer.